Adviseur

Gedreven in verbinding, strategie vanuit een visie
contact

Inzetbaarheid

Ons primair talent is binnen organisaties turn-around orde scheppen, organiseren, ontwikkelen en implementeren. 

Wij scheppen orde, verdiepen ons in de materie, voeren redactie over de stukken, plannen en managen de processen die leiden tot geslaagde oplossingen. 

Wij zijn beschikbaar voor strategisch advies over een breed scala aan onderwerpen gerelateerd aan organisatieontwikkeling, onderzoek, vrouwelijk talent, persoonlijk leiderschap, diversiteit en leefstijl (healthy living).

Caroline van Leuven stuurt deze opdrachten aan. Zij heeft afdelingen gereorganiseerd, informatie- en documentatiesystemen opgezet voor overheid, bedrijven en brancheverenigingen. 

Opgeleid als psycholoog en documentalist/informatieanalist, heeft zij ruime ervaring opgedaan als manager van kennis- en documentatie centra, als bestuurder van de Commissie Administratie Beheer en Organisatie bij het Minsterie van Binnenlandse Zaken en als investeringsmanager bij een investeringsfonds.

Een ondernemende mentaliteit, overtuigende communicatiestijl en een volhardende stijl van opereren, zijn eigenschappen die worden toegeschreven. 
Ik wordt gekenmerkt door mijn no-nonsense benadering en mijn oog voor detail zonder de hoofdlijnen uit het oog verliezen. 

Zij zorgt dat haar teams begrijpen wat er moet gebeuren en dat iedereen zich verbindt aan de gestelde doelstelling, namelijk het perfect afleveren van het gewenste resultaat.

Caroline is inzetbaar op ad interim basis voor het vinden van oplossingen voor complexe en belangrijke vraagstukken. Daarnaast werkt zij met een kleine kring van experts die, indien nodig, kunnen inspringen op bepaalde vakgebieden wanneer specifieke vragen zich voordoen als gevolg van bepaalde ontwikkelingen.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Het is gelukt! Je ontvangt nu een mail om je inschrijving te bevestigen. Soms komt deze mail in de spamfolder terecht. Kijk dus ook hier voor de bevestigingsmail.