Executive Presence

Leiding geven vanuit verbinding
contact

Leiderschap en verbinding

Een training waarin communicatiestijlen worden toegespitst op uw performance om een gesprek op goed niveau te kunnen voeren ter verbetering van je persoonlijke presentatie.

Wat

  • Korte inleiding op DISC communicatie stijlen
  • Hoe breng je communicatiestijlen in praktijk
  • Wat zijn de sleutelfactoren voor een succesvol resultaat van jouw persoonlijke presentatie
  • Een raamwerk voor een goed afgestemd executive gesprek

Waarom

Een hooggeplaatste, ervaren en doorleefde aanwezigheid van iemand is moeilijk om te definieren maar je weet wat het is en wanneer je het bij iemand waarneemt. Zo’n persoon loopt een kamer in en maakt direct verbinding met zijn of haar omgeving, opent gelijk het gesprek en betrekt de mensen erom heen er bij. Als ze spreken creëren ze totale betrokkenheid. Wanneer het gesprek in ruw water kmt, blijven ze geaard en open voor hun omgeving. Als ze leiden, volgen mensen. Niet iedereen krijgt zo maar de gelegenheid om de aandacht van mensen op het hoogste niveau vast te leggen. Hoe je dat doet, leer je in deze workshop.

Wie

Deze workshop is bij uitstek geschikt voor vrouwen die zichzelf meer zichtbaar willen maken in organisaties.

Hoe

Je krijgt een uitleg van de verschillende typologieën in communicatiestijlen en je oefent hiermee om deze te herkennen en toe te passen. Aanvullend krijg je een raamwerk hoe je een gesprek op niveau voorbereid en opbouwt.

Praktische informatie

De workshop beslaat 1 dagdeel. Uitleg en praktijk worden afgewisseld door interactieve oefeningen. Deelnemers ontvangen een samenvatting van de presentatie als handleiding.

Meer informatie ontvangen of een afspraak maken?

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Het is gelukt! Je ontvangt nu een mail om je inschrijving te bevestigen. Soms komt deze mail in de spamfolder terecht. Kijk dus ook hier voor de bevestigingsmail.