Mindmappen voor docenten en onderwijsbegeleiders

contact

Mindmappen en onderwijs

Effectief leren op de manier hoe het geheugen werkt is onmisbaar in het onderwijs. Ook kinderen krijgen dagelijks heel veel informatie te verwerken. Ze krijgen tegenwoordig dagelijks zo veel prikkels, dat het voor veel kinderen moeilijk is om zich goed te kunnen blijven concentreren Veel kinderen hebben een extra factor nodig om in de huidige wijze van het onderwijs zichzelf constant comfortabel in het leren te kunnen blijven voelen. Mindmappen helpt hierbij om, waardoor ze slimmer en effectiever met hun leerproces om kunnen gaan.

Wat

Een training Mindmappen specifiek gericht op het gebruik van de methodiek in het onderwijs.

 

  • Wat is mindmappen?
  • Hoe mindmappen kan helpen in het leerproces
  • Voor welke leerlingen is mindmappen geschikt
  • De techniek van het mindmappen
  • Mindmappen met pen en papier versus digitaal mindmappen
  • Hoe je mindmappen als studie/huiswerkbegeleider inzet.

Wie

Deze workshop is speciaal bedoeld voor onderwijzers, docenten en onderwijsbegeleiders die  het leren voor kinderen aantrekkelijker willen maken.

Hoe

Je krijgt inzicht wat de functie van mindmappen is in het onderwijs. Natuurlijk leer je deze manier van werken zelf ook en ga je er actief mee aan de slag.

Praktische informatie

De workshop wordt in-company – dus voor een onderwijsinstelling – gegeven en beslaat een dagdeel. In het kader van een bij- en nascholingsprogramma kan op maat een dagprogramma worden ontwikkeld, aangevuld met thema’s uit de Masterclass Mindmappen.

Meer informatie ontvangen of een afspraak maken?

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Het is gelukt! Je ontvangt nu een mail om je inschrijving te bevestigen. Soms komt deze mail in de spamfolder terecht. Kijk dus ook hier voor de bevestigingsmail.