Empowerment

Vrouwen in hun kracht dragen bij tot welzijn
contact

Indivisible heeft de stichting in het leven geroepen om de positie van vrouwen in de samenleving te bevorderen. Zij opereert vanuit een moderne maatschappij gerichte visie, waarbij haar primaire doelstelling is dat vrouwen in staat zijn om hun ambities waar te maken. Enerzijds is juist de aandacht voor vrouwen naar de top belangrijk om het totale proces dat vrouwen gelijke kansen krijgen te stroomlijnen. Anderzijds zijn er ook groepen vrouwen die op hun eigen manier hun weg kiezen en daar de ruimte voor mogen krijgen. Vrouwelijk talent wordt nog altijd onderschat en is te weinig zichtbaar.

Women in Society bereikt haar doel door actieve begeleiding naar bewustwording van vrouwen door het ontwikkelen. Vanuit een breed platform kunnen vrouwen zich manifesteren. Begeleidingsprogramma’s zullen dit proces actief ondersteunen.  Daarnaast bereikt Women in Society haar doelstelling door invloed uit te oefenen op het bestaande systeem en beslissers in bedrijven bewust te maken dat het benoemen van vrouwen op hogere functies bijdraagt aan een beter bedrijfsresultaat en aanzien in onze samenleving.

Binnenkort verschijnt hier de link naar de website van de stichting Women in Society.

 

Meer informatie ontvangen of een afspraak maken?

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Het is gelukt! Je ontvangt nu een mail om je inschrijving te bevestigen. Soms komt deze mail in de spamfolder terecht. Kijk dus ook hier voor de bevestigingsmail.