Stichting Women in Society

Empowerment
contact
Stichting Women in Society

Indivisible heeft de stichting in het leven geroepen om de positie van vrouwen in de samenleving te bevorderen. Zij opereert opereert vanuit een moderne maatschappij gerichte visie, met de focus op de diversiteit tussen mannen en vrouwen. Haar primaire doelstelling is de participatie van vrouwen aan het maatschappelijk verkeer (het arbeidsproces) op een evenwichtige en gelijkwaardige wijze tot stand te doen komen. Enerzijds is juist de aandacht voor vrouwen naar de top belangrijk om het totale proces dat vrouwen gelijke kansen krijgen te stroomlijnen. Anderzijds zijn er ook groepen vrouwen die op hun eigen manier hun weg kiezen en daar de ruimte voor mogen krijgen. Vrouwelijk talent wordt nog altijd onderschat en is te weinig zichtbaar.

Women in Society bereikt haar doel enerzijds door actieve begeleiding naar bewustwording van vrouwen door het ontwikkelen van een breed platform van waaruit vrouwen zich kunnen manifesteren, evenals het aanbieden van programma’s om daarmee dit proces actief te ondersteunen. Anderzijds bereikt Women in Society haar doelstelling door invloed uit te oefenen op het bestaande systeem en beslissers in bedrijven bewust te maken dat het benoemen van vrouwen op hogere functies bijdraagt aan een beter bedrijfsresultaat en aanzien in de samenleving.

Binnenkort verschijnt hier de link naar de website van de stichting Women in Society.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Het is gelukt! Je ontvangt nu een mail om je inschrijving te bevestigen. Soms komt deze mail in de spamfolder terecht. Kijk dus ook hier voor de bevestigingsmail.