Talentcooker

inspiratieworkshops voor ambitieuze vrouwen
contact

Vrouwelijk talent

De Talentcooker is een training voor vrouwelijk talent. Het biedt inspiratie, support en tools om wensen en ambities te verwezenlijken en concrete doelstellingen tot uitvoering te brengen. De Talentcooker helpt vrouwen bij het ontdekken van hun ambities en verlangens en deze ook daadwerkelijk de wereld in te brengen.
Elke vrouw heeft talent. Elke vrouw heeft de kracht en de mogelijkheden om zaken naar eigen inzicht invulling te geven. Dat betekent ook beslissingen nemen, onderhandelen en volharden, kwaliteiten die voor vrouwen lastig kunnen zijn om in te zetten. 

Van wens naar realiteit

De Talentcooker stelt je in de gelegenheid om daar mee aan het werk te gaan met praktische handvatten om charme, intelligentie en doorzettingsvermogen er te komen. Het is geen wondermiddel maar nuchtere Hollandse handreikingen om doelstellingen te verwezenlijken.

De vier stappen van wens naar realiteit staan centraal: dromen (ontdekken), delen, durven en doen. Iedere vrouw die succesvol wil zijn zal actief moeten werken om te kunnen realiseren wat zij echt verlangt. Het maakt niet uit of het om persoonlijke wensen gaat of om ambities die ten grondslag liggen aan je eigen carrière ontwikkeling, de stappen zijn altijd hetzelfde. Met de Talentcooker krijg je inspiratie, support en gereedschappen om je doelen te realiseren. Centraal staat het feminiene karakter in de wijze van werken; vrouwen hebben immers andere mogelijkheden en drijfveren dan mannen hebben.

 

Praktische informatie

  • groepsgrootte max. 12
  • 4 bijeenkomsten van 1 dagdeel gedurende 3 maanden
  • er zijn opdrachten te vervullen in de perioden tussen de bijeenkomsten
    (indicatie tijdsbesteding: ca. 1 – 3 uur per week)
  • een eigen werkboek

Meer informatie ontvangen of een afspraak maken?

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Het is gelukt! Je ontvangt nu een mail om je inschrijving te bevestigen. Soms komt deze mail in de spamfolder terecht. Kijk dus ook hier voor de bevestigingsmail.