Vrouwen en vitaliteit

Hoe hou je jezelf in balans op weg naar de top?
contact

Fit naar de top

Gezond zijn en blijven creëert niet alleen vitale mensen maar ook vitale organisaties.

Hoe hou je jezelf in balans op weg naar de top: fysiek, mentaal en sociaal-emotioneel? Dit is een cruciale vraag die elke vrouw en organisatie zich mag stellen en waar elke organisatie oog voor hoort te hebben dat haar mensen vitaal blijven in een dynamische omgeving. Zelfmanagement en organisatiebeleid op stress en leefstijl zijn van groot belang. Het vraagt om fundamentele keuzes maken en paden uitstippelen.

Voor veel vrouwen neemt de complexiteit op persoonlijk vlak toe. Stress is een bekende valkuil voor vrouwen.
Pak je dit niet grondig aan dan is de kans groot dat je op een onverwacht ten prooi valt aan dilemma’s met gezondheid die makkelijk te voorkomen zijn. Een goede leefstijl impliceert automatisch dat je in staat bent je talenten optimaal in te zetten en te ontwikkelen. Niet fit zijn betekent dat je je eigen kapitaal vernietigt.

In het programma van Omroep MAX “Hoe word ik 100” heeft heel Nederland kunnen zien wat simpele regels en dicipline met de gezondheid van mensen in korte tijd kan doen. Geïnspireerd door deze resultaten proberen inmiddels velen ook zelfstandig dit doel te bereiken, hetgeen slechts moeizaam zelf te realiseren is. Als zakenvrouw en deelnemer van de programma heb ik dit aan den lijve mogen ondervinden wat het betekent een diciplinair ontwikkelplan met intensieve begeleiding voor jezelf uit te rollen.

Indivisible ondersteunt vrouwen en organisaties met een dedicated programma bij de implementatie van een gezonde leef- en werkstijl en legt daarmee een fundament voor de ontwikkeling van vitaliteit en gezondheid, zowel voor jou persoonlijk als voor de organisatie waarbinnen jij werkt.

 

Mogelijkheden

  • De leefstijlchallenge
    Een traject van 9 aaneengelsoten maanden waarin leefstijl, stress management en kwaliteit van leven en werken centraal staan. Dit is een maatwerkprogramma. Informeer naar de mogelijkheden.
  • Vitaliteitsmanagement en leefstijlcoaching
    Vitaliteit is de basis voor optimale en blijvende resultaten. De waarde ligt in de mogelijkheden om optimaal je talenten en kansen volledig te benutten. Organisaties zijn er bij gebaat maximaal evenwicht te bereiken tussen de arbeidsomstandigheden, zorg voor mensen en bedrijfsresultaten. Dit is in het kader van de positionering van en aandacht voor vrouwen een belangrijk punt. Vitaliteitsmanagement en leefstijlcoaching zorgen voor meer geluk, minder ziekteverzuim, minder personeelsverloop en een hogere arbeidsproductiviteit. Als geen ander ken ik de beide kanten van de medaille: als persoon met de belemmeringen in omstandigheden en als professinal, waar het gaat om advies, begeleiding en support. 

Meer informatie ontvangen of een afspraak maken?

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Het is gelukt! Je ontvangt nu een mail om je inschrijving te bevestigen. Soms komt deze mail in de spamfolder terecht. Kijk dus ook hier voor de bevestigingsmail.