Wat kan Indivisible voor je betekenen

Suggesties en mogelijkheden
contact
  • Spreker
  • Sparring partner
  • Trainingen & workshops

Boek mij als spreker

Leefstijl, talenten en persoonlijk leiderschap gaan hand in hand samen. Je krijgt geen theoretisch of abstract verhaal maar een bevlogen verhaal dat goed onderbouwt is met een schat aan ervaringen, voorbeelden en suggesties die direct toepasbaar zijn in het dagelijkse leven. Caroline brengt de menselijke ervaring dichtbij, waardoor de inhoud aansluit bij de luisteraar. Zij stemt haar verhaal af op de wensen van jou als opdrachtgever. Engels is geen probleem.
Voor  jouw organisatie op netwerk bijeenkomsten, conferenties, heidagen en in-house trainingen. Boekingen lopen via sprekersbureau ZijSpreekt. Boek haar nu voor een spreekbeurt.

 

Boek mij als sparring partner

Managers en bestuurders hebben geregeld behoefte aan een luisterend oor. Aan iemand die als klankbord of persoonlijk adviseur meekijkt naar wat er in/om de organisatie gaande is en hoe daarop in te spelen. Wij bieden deze mogelijkheid voor vraagstukken op

het zakelijk-persoonlijke vlak. Dit zijn vertrouwelijk en effectieve gesprekken in een kortlopend traject met de focus op een vast te stellen thema dat op dit moment speelt.
Neem contact op om vast te stellen voor jou de mogelijkheden zijn.

Boek Indivisible voor een training of workshop

Indivisible organiseert regelmatig – afhankelijk van het onderwerp – trainingen en workshops in samenwerking met andere professionals op thema’s in ons werkveld. De programma’s hebben een standaard basis en worden toegespitst op de wensen van de opdrachtgever. De programma’s lenen zich bij uitstek voor projecten, netwerken en verandertrajecten.

Informeer vooral naar maatwerk programma’s:

  • Talentcooker – een programma voor ambiteuze vrouwen
  • Mentoring 101 – hoe bouw je succesvol een mentoringprogramma in je organisatie
  • Mindmappen – er bestaat een grote behoefte aan effectief maar vooral ontspannen werken. Leer zo hoe.

Meer informatie ontvangen of een afspraak maken?

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Het is gelukt! Je ontvangt nu een mail om je inschrijving te bevestigen. Soms komt deze mail in de spamfolder terecht. Kijk dus ook hier voor de bevestigingsmail.