Women in Society

contact
Missie

De missie van Women in Society is de plaats van vrouwen in de samenleving te bevorderen, waarbij kansen en mogelijkheden voor iedereen dezelfde zijn. Een “equal playing field”.

Er bestaat geen twijfel meer over de toegevoegde waarde van vrouwelijk leiderschap. Op vele fronten openbaart zich dat. In bepaalde delen van de wereld willen afgevaardigden van de VN – in geval dat er humanitaire hulp geboden moet worden – niet meer praten met lokale overheden als er geen vrouwen aan tafel zitten.

Vrouwen waarborgen dat besluiten evenwichtig worden genomen en dat middelen eerlijk verdeeld worden over de bevolking.

Vrouwen kijken anders naar zaken, gaan anders met belangen om dan mannen. Willen we een betere wereld creëren, waar plaats is voor diversiteit en een andere – lees: meer vrouwelijke – kijk op zaken, dan is vrouwelijk leiderschap onmisbaar.

Om met de woorden van Jean Shinoda Bolen te spreken: “Gather the women, save the world”.

Vrouwen maken meer dan 50% van de samenleving uit en verdienen dezelfde waardering als mannen.
Dit vraagt om beleid en de wil het verschil te maken. Met Stichting Women in Society doen wij dit door organisaties met raad en daad bij te staan, door voorlichting te geven en door onderwijs-activiteiten.

Trainingen

Vanuit het gedachtengoed van Women in Society ondersteunen wij organisaties en vrouwen met motiverende programma’s op de volgende thema’s in trainingen, workshops en sparring circles.
Vanzelfsprekend verzorgen wij naar wens maatwerkprogramma’s. 
Ondanks dat vrouwen een specifieke doelgroep vormen, sluiten wij mannen niet uit in onze programma’s.
Informeert u naar de mogelijkheden voor een op uw wensen afgestemd programma. 

Een greep uit de programma’s

 

Meer informatie ontvangen of een afspraak maken?

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

Het is gelukt! Je ontvangt nu een mail om je inschrijving te bevestigen. Soms komt deze mail in de spamfolder terecht. Kijk dus ook hier voor de bevestigingsmail.